top of page

Fotografia i vídeo

Per mi, els casaments són molt més que esdeveniments; són aventures emocionants plenes de moments efímers i memòries eternes. La meva missió és desenterrar la bellesa en allò inesperat, trobar la llum en la foscor i transformar cada gest, cada mirada, en un conte màgic que perduri per sempre.

 

Amb un enfocament únic en la naturalitat i l'autenticitat, el meu objectiu és capturar la veritable essència de cada parella: la seva complicitat, la seva alegria, el seu amor indestructible.

Cada fotografia és una finestra cap a un món on el temps s'atura i els cors bateguen a l'uníson.

 

Aleshores, estan a punt per deixar que la màgia del seu dia especial es desplega davant dels meus ulls?

 

Permeteu-me ser el narrador visual de la seva història d'amor, on l'espontaneïtat es converteix en art i els moments inoblidables perduren per sempre!

Testimonis

"Jaume Cusidó Weddings hizo que nuestra boda fuera un sueño hecho realidad. No podríamos estar más felices con su servicio y atención al detalle."

Ana y Pedro

_O5A6205_jaume_cusido.jpg
_O5A7237_jaume_cusido.jpg

Galeria

A Jaume Cusidó Weddings, sabem que cada casament és únic i especial. Per això, et convidem a veure la nostra galeria de casaments perquè puguis inspirar-te i conèixer la nostra feina. Fes clic al botó per veure les fotos.

Contacte

Telèfon Mòbil: +34-600-015-227   

 

Email: jaume.cusido@gmail.com

Benvingut/da a Jaume Cusidó Weddings, on fem del teu casament un somni fet realitat. Ens encantaria saber més sobre els teus plans i com podem ajudar-te a fer-los realitat fotografiant cada moment perquè ho puguis reviure.

islàndia 206_edited.jpg
bottom of page